ξωκλήσι Αγίου Νικολάου στα Καραχαλέϊκα Γαβαλούς

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Αυτοκτόνησε άνδρας στην Γραμματικού

 

Γύρω στις 8 το πρωί σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023  με το κυνηγετικό του όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 43χρονος στην Γραμματικού. 

Ο 43χρόνος που όπως δείχνουν τα πράγματα αυτοπυροβολήθηκε, με το κυνηγητικό του όπλο, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή Πλατάνια της Γραμματικούς και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου για τα περαιτέρω. 

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ μετά το άκουσμα της είδησης του τραγικού συμβάντος.


Το blog μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και ευχόμαστε να τους δίνει δύναμη ο Θεός σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.


*Να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι υπάρχουν γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης που μπορούν έμπειροι ψυχολόγοι να κατευθύνουν άτομα αλλά και οικογένειες ή ακόμη φίλους ή γνωστούς που έρχονται σε επαφή με άτομο που έχει εκδηλώσει πρόθεση για αυτοκτονία. Εδώ να σημειώσουμε επίσης ότι όλα αργά η γρήγορα λύνονται και μια τέτοια πράξη δεν φέρνει λύσεις αλλά περισσότερα προβλήματα στους γύρω μας. Η περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας σήμερα κιόλας θρηνεί ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες δύο άτομα που αυτοκτόνησαν. Ίσως θα πρέπει οι τοπικές αρχές να αρχίσουν με τους ειδικούς μια ενημέρωση αλλά και στήριξη μέσω δομών και αρμόδιων οργάνων ώστε να προσπαθήσουν να αποφευχθεί η συνέχιση αυτής της πράξης κατά το δυνατόν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου