ξωκλήσι Αγίου Νικολάου στα Καραχαλέϊκα Γαβαλούς

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Στην ΜΕΘ του Ρίου διασωληνομένος ο γιατρός από την Αιτωλοακαρνανία.


Τις τελευταίες ώρες δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο ιατρός από το Αιτωλικό βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος με βαριά συμπτώματα της νόσου Covid-19. 
Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με μια βαριά πνευμονία και κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί όπως αναφέρουν. Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με πληροφοριες ο γιατρός δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα και το νεαρό της ηλικίας του κάνει τους γιατρούς να ανησυχούν με την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
Βέβαια να σημειωθεί πως και πριν αρκετές μέρες δημοσιεύματα αναφέρθηκαν πως ο γιατρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ μέχρις στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από κάποια πλευρά.
Όπως και να έχει ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ίδιο μα και σε όλους όσους ταλαιπωρούνται το τελευταίο διάστημα από τον ιό αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου